Dia Internacional d'Acció per la Salut de les Dones

Dijous, 25 de novembre de 2021 a les 00:00

28 de maig

Què és i per què la commemorem? 

L'objectiu d'aquesta programació és fer difusió de l’estat de salut de les dones, de les seves necessitats i demandes i del compromís de les administracions per donar-hi resposta. 

L'origen d'aquesta commemoració es remunta a l'any 1987, quan en una reunió de la Xarxa Mundial de Dones pels Drets Reproductius que es va tenir lloc a Costa Rica, la Xarxa de Salut de les Dones Llatinoamericanes i del Carib va proposar la creació d'un Dia Internacional d'Acció per a la Salut de les Dones.

Programació 2024

Dimecres 29 de maig a les 18 h al CC Mas Costa

  • Xerrada sobre l'endometriosi a càrrec de la metgessa de família Raquel Tomàs Tutusaus.

Del dimecres 29 de maig fins al dilluns 10 de juny CC Can Folguera

  • Exposició Drawing 4 equality. Desafiant els rols de gènere a les dues ribes de la Mediterrània. En el marc de la campanya Dones que transformen impulsada per la Diputació de Barcelona. Es tracta d'una campanya de sensibilització i educació per a la ciutadania global (ECG) que vol fer visibles les lluites que duen a terme les dones per una participació política i social igualitària des d’una mirada feminista i antiracista.  

Dissabte 1 de juny a les 09.30 h sortida des del Pavelló Municipal

  • Passejada per la Salut de les dones. En el marc de la Festa de l'Esport. Recorregut de 7 Km. No cal inscripció. Passa pel Pavelló abans de l’inici de l’activitat i recull la teva bossa commemorativa.
Darrera actualització: 22.05.2024 | 12:20