Una passejada clou la programació del Mes de la Salut de les Dones

Dimarts, 7 de juny de 2022 a les 09:00

Més d’una trentena de persones han participat a la passejada popular que va cloure la programació commemorativa del Dia Internacional d’Acció per a la Salut de les Dones.

L’activitat es va celebrar el 4 de juny coincidint amb la 23ª Festa de l’Esport i va començar i acabar al Pavelló Municipal d’Esports.

La passejada la va dinamitzar la Regidoria d’Esports i va tenir un recorregut d’uns cinc quilòmetres. Les persones participants van caminar per l’avinguda Onze de Setembre, el parc Central, el passeig de La Florida, l’avinguda Estela Ibèrica, el castell de Can Taió i les avingudes de Girona i Barcelona.

La regidora d’Igualtat i Salut Pública de l’Ajuntament de Santa Perpètua, Sandra Gòmez, ha refermat la importància de commemorar la salut de les dones pel fet que “les cada dia tenim molta feina a fer, no només tenim la responsabilitat de les cures sinó que també treballem i hem de tenir una bona salut física i mental amb tot el que tenim a sobre”. Gòmez ha explicat que aquesta passejada és una activitat consolidada a Santa Perpètua, ja que aquest és el cinquè any que s’organitza i “aquesta era la idea quan vam començar a commemorar el Mes de la Salut de les dones”. Sandra Gòmez ha recordat que, a part d’aquesta programació, “també tenim un llibret d’activitats del SocioculturalSPM que ens ajuden a mantenir la salut”.

La regidora d’Igualtat i Salut Pública ha expressat que “aquesta commemoració és important per reivindicar que les dones estem a tot arreu, al món de l’esport, al món laboral i en el dia a dia”.

Les persones que van participar a la passejada per la salut de les dones van rebre una bossa com a regal. El programa d’activitats del Mes de la Salut de les dones ha constat de sessions d’entitats, un teatre fòrum, una hora del cafè sobre el biaix de gènere a la salut i algunes activitats de la Xarxa de Centres Cívics obertes a les dones.

Darrera actualització: 07.06.2022 | 11:52