S’inicien les obres de soterrament de serveis i plataforma única a la Florida

Dilluns, 11 de juliol de 2022 a les 08:20

Han començat les obres d’urbanització de soterrament de serveis i plataforma única en el carrer U, en el tram comprès entre l’avinguda Sis i el carrer A.

Durant el mes d’agost, es duran a terme en l’avinguda Cinc, en el tram situat entre la plaça Central i l’avinguda Sis. L’Ajuntament de Santa Perpètua va adjudicar el projecte a l’empresa Vialser Edificación y Obra Civil S.L.U per un import de 731.052,61 euros. Els treballs tenen una durada de quatre mesos.

L’actuació inclou la renovació de la xarxa d’aigua, renovació del clavegueram, el soterrament dels serveis d’electricitat i telefonia i el desplaçament de l’enllumenat en tots dos vials del barri de La Florida i la transformació a plataforma única del carrer U, mentre que en l’avinguda Cinc el projecte inclou l’ampliació de les voreres, segons ha informat la Unitat d’Anàlisi, Planificació i Programació de l’Àrea de Presidència i Serveis Generals de l’Ajuntament de Santa Perpètua de Mogoda. 

Nova fase del Pla d’asfaltat

L’Ajuntament asfaltarà el carrer Corders i l’avinguda de Santiga entre els carrers d’Amadeus Vives i de Mossèn Camil Rosell. L’actuació s’emmarca en la segona fase del Pla de renovació d’asfaltat de Santa Perpètua. El període d’execució dels treballs, que es faran durant aquest estiu, està estimat en un mes, dues setmanes per a cada carrer. L’àmbit d’actuació és de 5.611,72 m2. Durant el període de licitació s’han presentat dues empreses.

El projecte d’asfaltat pretén refer els paviments de les calçades per recuperar la seva capacitat portant i oferir una rodada còmoda i segura per als usuaris, segons detalla el projecte. L’actuació també inclou la se nyalització horitzontal, adequant-la allà on esdevé necessari.  

La primera fase del Pla d’asfaltat es va executar entre el mes de maig i juny i va incloure l’avinguda de Jacint Verdaguer i els carrers del Mar Adriàtic, d’Ausiàs March i de Tierno Galván. 

Darrera actualització: 11.07.2022 | 10:55