Les obres de reurbanització del carrer de Sant Antoni i de l’arranjament del carrer de la Creueta ja han començat

Divendres, 4 de novembre de 2022 a les 06:00

El projecte forma part del Pla d’Inversions municipal i preveu la generació d’un aparcament de més de 4.000 m2 al carrer de la Creueta

Les obres de reurbanització del carrer de Sant Antoni i de l’arranjament del carrer de la Creueta ja han començat. L’Ajuntament ha adjudicat els treballs a l’empresa Hercal Diggers SL per un import de 376.539,77 euros. Les obres tindran una durada de tres mesos i consistiran en la creació de voreres accessibles per generar recorreguts segurs per als vianants i en la reordenació de l’aparcament de la zona, que permetrà guanyar 25 noves places d’estacionament per a cotxes i tres per a motocicletes.

El projecte forma part del Pla d’Inversions municipal i preveu la generació d’un aparcament de més de 4.000 m2 al carrer de la Creueta i el reforç de l’enllumenat d’aquest espai. Amb l’actuació, el carrer de sant Antoni disposarà de 31 places per a cotxes i cinc per a motos i el carrer de la Creueta comptarà amb 71 places per a turismes, de les quals 23 són a la nova zona d’aparcament.

L’actuació vol reordenar l’espai d’ambdós vials amb voreres funcionals i accessibles on actualment no n’hi ha i també ampliant l’adjacent a la façana al carrer de Sant Antoni. El projecte també inclou la millora dels escocells de l’arbrat de la zona i la instal·lació d’un col·lector de sanejament al carrer de Sant Antoni.

Darrera actualització: 04.11.2022 | 15:12