Les obres de plataforma única del carrer de Cristòfol Colom començaran l'1 d'agost

Dimarts, 26 de juliol de 2022 a les 09:30

Les obres de millora del clavegueram i urbanització amb plataforma única del carrer de Cristòfol Colom començaran finalment l'1 d'agost.

Els treballs es perllongaran fins a inicis del mes de desembre. El projecte també inclou la millora d'un tram del carrer de Rafael Casanovas i un tram del carrer de Lluís Millet. Les obres s'han dividit en quatre actuacions. La primera, que comença a l'agost, correspon al tram comprès entre el carrer de Rafael Casanovas i Lluís Millet, que estarà tallat al trànsit. Els vehicles podran accedir i sortir a través del passatge de Lluís Millet, que s'habilitarà temporalment de doble sentit. La major afectació al trànsit es produirà després de Festa Major ja que s'actuarà en els encreuaments dels carrers.

La previsió és que a partir de finals del mes d'agost s'iniciï la segona actuació que comprèn el carrer de Cristòfol Colom en el tram entre el carrer de Lluís Millet i l'avinguda de Barcelona. Properament es farà el tram de Lluís Millet, entre el carrer de Genís Sala i Cristòfol Colom i a l'octubre començarà la darrera actuació al carrer de Rafael Casanovas, en el tram entre Genís Sala i Cristòfol Colom. 

Darrera actualització: 26.07.2022 | 11:48