La Festa Major 2022 recupera l’essència amb novetats i propostes per a tots els públics

Dissabte, 13 d'agost de 2022 a les 14:00

Exposicions, concursos, balls d’orquestra, activitats infantils i familiars, esports, concerts, nit de versions, cultura popular i l’Espai Ràdio són algunes de les propostes de la festa gran del municipi, dissenyada per l’Ajuntament i les Comissions de Festa Major.

Enguany, després de dos anys celebrant aquests dies amb restriccions per la pandèmia de la Covid-19, Santa Perpètua tornarà a viure la Festa Major entre l’1 i el 5 de setembre. La ciutadania podrà gaudir d’una cinquantena d’activitats que incorporen algunes novetats com el Va parir Tour! de Ràdio Flaixbac, un espectacle de titelles, una cursa d’obstacles per gaudir de l’adrenalina i l’aventura i un concurs de Tik Tok. La Festa Major del nostre municipi finalitzarà amb un espectacular castell de focs en format de piromusical. Els sons i les formes de llum i colors ompliran el cel de Santa Perpètua al ritme de la música per posar fi a cinc dies de Festa.

El regidor de Cultura de l’Ajuntament de Santa Perpètua, Marçal Solà, ha expressat que “per fi podem tornar al nostre format habitual, amb activitats al carrer per a tothom i de tot tipus, amb l’objectiu que la ciutadania pugui gaudir i retrobar-se en aquest espai de convivència i alegria”

Per la seva banda, la Comissió de la Festa Major 2022 ha treballat conjuntament amb el Consistori en la programació. “Ens hem anat reunit des de setembre amb l’objectiu d’oferir la millor proposta d’activitats per a tota la ciutadania. Esperem haver encertat i que tothom en pugui gaudir” han explicat.

La informació de la Festa al web municipal

Una novetat és que tota la informació de la Festa Major estarà disponible al web municipal. El Consistori també ha tornat a encarregar una aplicació mòbil on consultar tota la programació i seguir les novetats i els canvis d’última hora. L’aplicació és FMSPM i estarà disponible per a descarregar dies abans de començar la Festa. Una altra eina és el Facebook FestaMajorSPM i l’Instagram de l’Informatiu, que aniran actualitzant el seu contingut amb imatges, vídeos, seguint la Festa i avisant de qualsevol canvi.

Darrera actualització: 13.08.2022 | 17:10