La meva festa, la teva festa, la nostra festa!

 

Amb el record de l'espectacle piromusical que ha posat punt i final a la Festa Major d'enguany, us donem les gràcies per haver participat de la Festa amb civisme i sobretot, molta alegria.

Després de dos anys amb una celebració adaptada a la pandèmia, Santa Perpètua de Mogoda recupera amb més força que mai la Festa Major d’Estiu. La programació presenta activitats per a tots els públics, edats i gustos i compta amb la participació d’una vintena d'entitats culturals i esportives. 

La Festa Major de Santa Perpètua és una festa per a tothom. Durant els quatre dies, carrers, places i parcs concentren una gran afluència de ciutadanes i ciutadans, d’infants, joves i gent gran, disposats a gaudir de totes les propostes que incorpora aquest programa que us presentem, amb activitats diverses i en el qual tothom té el seu lloc i moment.

I és que la nostra, és una Festa Major popular, participativa, sostenible, diversa, multicultural i acollidora, responsable, no sexista, cultural, esportiva... Us hi voleu sumar?

Notícies
+