La Comunitat Musulmana es reuneix amb l’alcaldessa

Divendres, 8 de juliol de 2022 a les 10:15

L’alcaldessa, Isabel Garcia, es va reunir l’1 de juliol amb el president de l’Associació Comunitat Musulmana de Santa Perpètua de Mogoda - Mesquita Al-Nur, Ahmed Lahmidi, i dos representants de l’entitat.

A la trobada també van participar les regidores de Serveis Socials i de Ciutadania i el regidor d’Habitatge i Desenvolupament Local. La reunió va tenir lloc a petició de l’entitat que va voler compartir amb el Consistori la tasca que realitzen i reflexionar sobre les necessitats de la comunitat del nostre municipi. 

D’altra banda, representants de l’associació també han visitat el cabàs solidari aquesta setmana i han conegut de primera mà  com es realitza la tasca d’emmagatzematge i distribució d’aliments per part del Consistori i d’aquesta entitat solidària.

Festa del Xai 

La comunitat musulmana celebra aquest dissabte 9 de juliol la Festa del Xai, una de les diades més importants en el calendari musulmà. L’activitat congregarà centenars de persones i torna a celebrar-se al Pavelló d’Esports, després que l’any passés tingués lloc al Recinte Firal a causa de la pandèmia. 

Darrera actualització: 08.07.2022 | 13:04