Es reforça l’enllumenat led de l’avinguda de l’Estela Ibèrica a petició del veïnat

Dimarts, 12 de juliol de 2022 a les 08:00

La Regidoria de Canvi Climàtic i Transició Energètica de l’Ajuntament de Santa Perpètua ha millorat la il·luminació de l’avinguda de l’Estela Ibèrica.

Els treballs s’han executat en dues fases i ha consistit en la instal·lació de sis lluminàries tipus Urbana led per a reforçar la il·luminació de la vorera, i altres sis projectors led per a il·luminar els passos de vianants.

El regidor de Canvi Climàtic i Transició Energètica, Sergi Hernández, ha destacat que l’actuació ha estat una demanda del veïnatge d’aquesta zona del municipi i ha expressat que s’ha reforçat l’enllumenat perquè s’ha via detectat que la tipologia de llum “enfocava la calçada i la il·luminació de la vorera quedava fluixa”. L’edil assenyala que l’actuació ha tingut un doble objectiu “millorar l’enllumenat de la via pública i també millorar la seguretat viària ja que els passos de vianants que creuen l’avinguda de l’Estela Ibèrica no quedava ben il·luminats”.

El regidor de Canvi Climàtic i Transició Energètica també ha destacat que el projecte executat en dues fases no ha tingut cap cost per l’Ajuntament, ja que figurava com a millora en el plec de condicions d’altres contractes municipals.

Darrera actualització: 12.07.2022 | 09:40