Entren en servei les estacions de recàrrega elèctrica de Can Folguera

Divendres, 22 de juliol de 2022 a les 09:00

La xarxa municipal de recàr­rega de vehicles elèctrics s’ha ampliat aquesta setmana amb l’entrada en funcionament de dues noves estacions amb dos punts cadascuna que s’han instal·lat a l’aparcament de Can Folguera, a l’alçada dels habitatges de l’avinguda de Jacint Verdaguer.

Aquestes estacions se sumen a les situades al complex de la Granja Soldevila i al Mercat Municipal, però a diferència d’aquestes que disposen de tecnologia de recàrrega ràpida o semi-ràpida, les estacions de Can Folguera són de recàrrega lenta o convencional amb una durada aproximada de 8 hores, i està destinada per a realitzar-se preferiblement en horari nocturn.

El regidor de Canvi Climàtic i Transició Energètica, Sergi Hernández, ha explicat que aquests punts i els ubicats al Mercat Municipal es van instal·lar ja fa mesos però que tot el procés de legalització de les estacions depèn de l’empresa subministradora d’electricitat i “es força lent”. Hernández assenyala que s’han posat aquests punts de recàrrega lenta per poder satisfer la demanda de la ciutadania que no disposa d’estacions en els seus llocs de treball o en l’àmbit domèstic. La xarxa municipal d’estacions de recàrrega de vehicle elèctric és una de les actuacions municipals en el marc de la promoció del vehicle elèctric i la mobilitat sostenible.

Darrera actualització: 22.07.2022 | 11:43