El PEMB presentarà a Santa Perpètua la missió sobre mobilitat sostenible i segura del Compromís Metropolità 2030

Dijous, 15 de setembre de 2022 a les 08:00

El Pla Estratègic Metropolità de Barcelona (PEMB) ha escollit Santa Perpètua per presentar una de les seves vuit missions Mobilitat sostenible i segura adequada al Compromís Metropolità 2030

La jornada tindrà lloc el 27 de setembre al matí a la plaça de la Vila. El PEMB és una associació privada sense ànim de lucre promoguda per l'Ajuntament de Barcelona i l'Àrea Metropolitana de Barcelona i vol ser un instrument per identificar les necessitats i potencialitats del territori a mig termini, preveure les tendències i amenaces i fer propostes per afrontar el futur en les millors condicions. Durant el mes de setembre el PEMB està de gira per diverses localitats amb l'objectiu de donar a conèixer les missions que conformaran el nou pla estratègic per a la regió metropolitana de Barcelona, la dels 5 milions d'habitants sorgida del procés Barcelona Demà. Compromís Metropolità 2030.

En el debat sobre mobilitat sostenible que tindrà lloc a Santa Perpètua amb la idea d'impulsar el progrés econòmic i social per reduir les desigualtats i la segregació urbana en el conjunt de la regió metropolitana de Barcelona en el context d'emergència climàtica es presentaran diversos projectes locals, entre els quals algun de l'Ajuntament de Santa Perpètua de Mogoda. La cloenda de l'acte serà una visita al Centre de Recursos del Vehicle Elèctric (CREVE).

Darrera actualització: 15.09.2022 | 12:02