El DOT presenta els cursos previstos fins a finals d’any

Dilluns, 7 de novembre de 2022 a les 08:00

La Regidoria de Desenvolupament Local va tornar a posar en marxa aquest setembre el dispositiu DOT: Dispositiu d’Orientació i TIC. 

Fins al novembre de 2023 el projecte, cofinançat per la Diputació de Barcelona i l’Ajuntament, durà a terme noves accions formatives i d’orientació professional, totalment gratuïtes. Dins del primer itinerari, el dispositiu ja ha celebrat la sessió de 15 hores en Alfabetització digital, en la que han participat 6 persones, i la d’Ofimàtica de nivell bàsic de 40 hores, de la qual han pres part 12 persones.

Aquesta setmana ha començat la formació en Picking automàtic per a la gestió de magatzems, en la qual estan participant 15 persones i próximament, s’iniciarà un curs de 16 hores per l’obtenció del Carnet de carretoner, a més de 6 càpsules de 4 hores per activar i optimitzar les eines i vies de Recerca de feina.

De cara a finals de novembre s’engegaran les càpsules de millora de les competències transversals, que es dedicaran a potenciar la Creativitat i desenvolupament de metacompetències i el Desplegament de potencial entre d’altres. Al mes de gener i fins al juliol s’iniciarà l’itinerari enfocat al Màrqueting digital i E-Commerce i de setembre fins al novembre de 2023 es realitzarà un tercer itinerari de Millora de competències digitals TIC.

Les persones interessades en les formacions que ofereix el dispositiu poden demanar més informació a la recepció de l’edifici de Desenvolupament Local o trucar al 93 544 61 63.

Darrera actualització: 07.11.2022 | 08:56