Oficina Municipal d'Escolarització

Horari de 9 a 14 hores.

Encarregada del procés d'escolarització a Educació Infantil, Primària i Secundària Obligatòria (ESO) 

L’OME és l’instrument de col·laboració entre l’Ajuntament i el Departament d’Ensenyament en el procés d’escolarització de l’alumnat, en els centres educatius finançats amb fons públics. La seva intervenció es fa en el procés d’escolarització de l’Educació Infantil, de l’Educació Primària i de l’Educació Secundària Obligatòria (ESO).

Què fa l'OME?

Informa i orienta a les famílies sobre l’oferta educativa dels centres educatius; rep sol·licituds d’admissió i comprova la presentació de tots els requisits durant el període de preinscripció. A més, remet les sol·licituds als centres escollits en primera opció i publica la relació de l’alumnat inscrit i admès.

Quin és l'objectiu de l'OME? 

L’Oficina Municipal d’Escolarització té com a finalitats:

  • Vetllar pel compliment de la legalitat del procés d’admissió de l’alumnat en el seu àmbit d’actuació, mitjançant la comissió d’escolarització.
  • Orientar i informar adequadament les famílies de tota l’oferta educativa.
  • Procurar una distribució equilibrada de l’alumnat amb necessitats educatives específiques que en permeti la integració, faciliti la cohesió social i afavoreixi una qualitat educativa adequada per a tota la població escolar, en el marc de les previsions del decret de preinscripció i matrícula i de les funcions atribuïdes a les comissions d’escolarització.

Camí de la Granja s/n - 08130 Santa Perpetua de Mogoda - Barcelona (Espanya)
Telèfon: +34935600103
Adreça electrònica: educacio@staperpetua.cat
Vegeu-ne la situació al mapa
Darrera actualització: 18.07.2023 | 19:53