Inversions - Transformació dels eixos cívics i comercials

L’Ajuntament de Santa Perpètua està duent a terme un projecte de transformació dels eixos cívics i comercials del nucli antic del municipi. L’acció consta de dues fases, que preveuen la conversió de diferents carrers del centre del municipi en plataforma única. El projecte forma part del Pla de Mobilitat i té com a objectiu eliminar barreres arquitectòniques, pacificar el trànsit, prioritzar el pas de vianants i l’estada cívica als carrers.

La primera fase del programa ha suposat una inversió de 563.482,09 euros i ha consistit en la urbanització dels carrers de Martí Costa; un tram de Marià Fortuny, entre la Rambla i la plaça Nova, en execució des del 6 de setembre; i del carrer de Pau Claris, entre el carrer de Rafael Casanova i l’avinguda de Barcelona, obres que es van iniciar el 19 de setembre.

D’altra banda, el 12 de setembre es van iniciar les obres al carrer de Pau Casals per la zona més propera a la Rambla i que transformaran tot aquest carrer de 290 metres en plataforma única. Aquests treballs corresponen a la segona fase del Projecte d’eixos cívics i comercials, que també inclou un petit tram del carrer de Pep Ventura, entre els carrers de Martí Costa i del Pare Rodés. L’Ajuntament va adjudicar aquesta segona fase a l’empresa Vialser per un import de 504.865,89 euros. El projecte de transformació dels eixos cívics i comercials està subvencionat pels Fons Europeus Next Generation en el marc de les accions de mobilitat sostenible i també compta amb una subvenció de la Diputació de Barcelona, en la seva primera fase.

Rambla - 08130 Santa Perpètua de Mogoda - Barcelona (Catalunya)
Lloc web: www.staperpetua.cat/serveis-i-tramits/inversions/inversions-transformacio-dels-eixos-civics-i-comercials.html
Vegeu-ne la situació al mapa
Darrera actualització: 16.02.2023 | 08:27