Xerrades de Seguretat i Consum

Divendres, 23 d'abril de 2021 a les 00:00

La Regidoria de Consum a través de l'Oficina Municipal d'Informació al Consumidor (OMIC), organitza la 14ena edició del cicle de “Xerrades sobre seguretat i consum” amb la col·laboració de la Policia Local de Santa Perpètua i a l’Oficina de Relacions amb la Comunitat dels Mossos d'Esquadra.

Aquest 2023, s’han programat dues sessions que tindran lloc el 9 de novembre a les 15.15 hores al Centre cívic Can Folguera i el 23 de novembre a les 17.15 hores al Centre cívic la Florida.

Aquestes xerrades informatives, principalment adreçades a persones consumidores i gent gran,  estan destinades a donar consells i recomanacions de seguretat per evitar estafes i robatoris, que solen augmentar en les dates nadalenques. Des de la vessant del consum es parlarà de consum responsable per enfocar i planificar les compres per no deixar-nos emportar pel vertigen de l’etapa nadalenca i s’oferirà informació sobre possibles incidències en matèria de consum. 

Durant aquest mes de novembre també podrem gaudir i visitar “l’Exposició itinerant sobre consells de seguretat a gent gran” que estarà ubicada del 6 al 10 al Centre Cívic Can Folguera i del 20 al 24 al Centre Cívic la Florida, coincidint amb les dates de celebració de les dues xerrades. 

Darrera actualització: 25.10.2023 | 14:11

Imatges