Dia Mundial de la Salut Mental

Dilluns, 3 d'octubre de 2022 a les 08:00

El 10 d'octubre és el Dia Mundial de la Salut Mental. L'Ajuntament de Santa Perpètua de Mogoda commemora aquesta jornada amb diverses activitats que s'emmarquen en la programació de la Taula Vallesana de Salut Mental i Addiccions de la qual forma part Santa Perpètua.

Programació 10 d'octubre

A les 9.30 h al parc Municipal i a les 10.45 h a la plaça de Can Folguera. Dues lectures del manifest per la salut mental de la Federació de Salut Mental de Catalunya. Seguidament se celebraran sessions del programa EsportivaMENT, que s'emmarca en el ComunitàriaMENT. Consistirà a practicar exercici a l'aire lliure de manera col·lectiva per millorar el benestar emocional. 

Programació 13 d'octubre

A les 18 hores a l'Aula Vapor. Presentació del Pla Local de Salut amb la presència del Diputat de Salut Pública i Consum de la Diputació de Barcelona, Jesús Naharro; i l’alcaldessa, Isabel Garcia. En acabar, representació de l’obra de teatre social Obstacles, a càrrec de la companyia Impactat. La funció tracta l’estigma que hi ha al voltant de les persones amb malalties mentals a través de la relació entre dos joves, un d’ells amb esquizofrènia.

Tallers de l’equip d’Atenció Primària (EAP) Santa Perpètua

L’equip d’Atenció Primària (EAP) Santa Perpètua ha programat quatre tallers teòrico-pràctics en el marc de la commemoració del Dia Mundial de la Salut Mental. Són activitats d’una durada d’una hora. 

  • Trencant bucles. Rutina en gestió de pensaments. 11 d’octubre a les 15.15 hores al Centre Cívic La Creueta
  • A dormir. Rutina de la son. 13 d'octubre a les 15.15 hores al Centre Cívic Can Folguera
  • Estima't. Rutina d'autoestima. 18 d'octubre a les 19 hores al Centre Cívic La Rambla.
  • Aprèn a desconnectar la teva ment. Rutina de relaxació. 25 d'octubre a les 19 hores al Centre Cívic Mas Costa.
Darrera actualització: 04.10.2022 | 08:48