Dia de l'orgull LGTBI+

Dijous, 16 de juny de 2022 a les 00:00

SPM orgullosa

SPM orgullosa és l’eslògan de la campanya de l’Ajuntament de Santa Perpètua de Mogoda per al Dia de l’orgull LGTBI+ que es commemora el 28 de juny. L'Ajuntament de Santa Perpètua de Mogoda ha preparat diverses activitats de sensibilització i informació en el marc dels Casals d'Estiu i al carrer, dinamitzades per l'equip de Medi Obert, i amb un acte central que tindrà lloc el 28 de juny a la tarda i on es proposa a la ciutadania fer-se retrats "orgullosos".

Obre els ulls. Construeix-te. Revisa't. Informa't.

26 de juny de 17-19 hores. Plaça de la Vila 
27 de juny de 17-19 hores. Parc dels Països Catalans

Coneix les realitats LGTBI+ amb aquesta gimcana dinamitzada per l'Equip de Medi Obert. Si completes l'activitat i penges una fotografia a les històries d’Instagram amb el hashtag #SPMOrgullosa etiquetant a @linformatiuspm i @puntjovespm, podràs participar en el sorteig d'un lot de productes d'SPM orgullosa.

Acte central del 28J. Sessió fotogràfica SPM orgullosa i gimcana Obre els ulls. Construeix-te. Revisa't. Informa't. 

28 de juny de 18-20 hores. Parc Central

Durant l'activitat hi haurà informació i dinàmiques per conèixer les realitats LGTBI+. Si completes l'activitat i penges una fotografia a les històries d’Instagram amb el hashtag #SPMOrgullosa etiquetant a @linformatiuspm i @puntjovespm, podràs participar en el sorteig d'un lot de productes d'SPM orgullosa.

La sessió fotogràfica anirà a càrrec del fotògraf perpetuenc Nil Ventura que farà retrats a les persones "orgulloses" que s'acostin al parc Central. Per participar a la sessió fotogràfica no cal avisar prèviament sinó que es pot assistir directament a la convocatòria de manera individual o en grup (amb amics, parelles, etc). Es tracta d'una activitat oberta a tothom. Si ets menor d'edat, recorda portar emplenat el formulari de cessió de drets d'imatge! Totes les fotografies es faran servir a la campanya de visibilització i sensibilització LGTBI+ de l'Ajuntament. També t'enviarem la fotografia!

Darrera actualització: 22.06.2023 | 09:44