Cantata

Dilluns, 14 de març de 2022 a les 00:00

Què és la Cantata? 

La Cantata és un projecte comunitari on participa tot l'alumnat de quart de Primària de les escoles de Santa Perpètua i l'Escola Municipal de les Arts.

Què volem?

  • Contribuir a l’èxit progressiu i constant de la inclusió
  • Construir espais participatius entre els agents educatius i culturals del municipi
  • Crear una xarxa de cultura col·laborativa que provoqui experiències artístiques i eixampli horitzons de possibilitats per a tothom. 

Què farem? 

La Cantata d’enguany es diu La Clika.

La Clika és una colla d'amics i amigues que comparteixen aventures, jocs, rialles, aprenentatges, il·lusions i .... MÚSICA!

L'Aissatou, l'Aran, la Lola, en Massin, la Mel, la Reel, en Roc, la Shui i en Tomàs han anat sempre junts a classe però no s'havien fet mai massa cas fins que van coincidir a les extraescolars de música. Sortien plegats i es quedaven al parc jugant una estona fins que era hora d'anar cap a casa a sopar. I entre classes de música, estones al parc i caminades cap a casa, es s'han fet inseparables!  Ara es passen el dia junts:  a l'escola, al pati, al parc, a casa, son una gran família!

Explica'm una mica més...

La Clika és una cantata que consta d’onze cançons creades per components de grups com Gertrudis, Xiula o XerrameQ. Les lletres parlen de l’amistat i de valors universals com l’autoestima, les emocions, l’ecologisme, la cooperació, la igualtat de gènere, l’assetjament, o la cultura popular, entre d'altres.

Visita el web de la Clika

Coneix els personatges!

I quan serà?

Dissabte 27 d'abril a les 19.30 h (2024) - Amfiteatre del Parc Central

Centres Participants: Col·legi Sagrada Família, Escola Bernat de Mogoda, Escola La Florida, Escola Santa Perpètua, Escola Tabor, Institut Escola Santiga. 

Agrupacions de l'EMA participants: Música, dansa i teatre. 

La Clika és un projecte de l'Escola Municipal de les Arts en col·laboració amb les Cases de la Música.

Darrera actualització: 02.04.2024 | 13:49