Campanya d'emergència al conflicte a Ucraïna

Divendres, 4 de març de 2022 a les 00:00

L'Ajuntament de Santa Perpètua de Mogoda vol donar suport a la població víctima del conflicte armat a Ucraïna. En resposta al gran nombre d'oferiments d'ajuda i suport de la ciutadania perpetuenca, hem compil·lat en aquest espai diferents recomanacions per tal que la ciutadania pugui mostrar la seva solidaritat amb el poble ucraïnès. Aquestes recomanacions segueixen les crides fetes per organismes internacionals, ONGs i entitats i administracions oficials. 

Recordeu que, com destaquen les organitzacions internacionals, la manera més efectiva de canalitzar l'ajuda a la població ucraïnesa és fent aportacions econòmiques a les entitats que ja treballen sobre el terreny.

Ciutadania ucraïnesa que necessita allotjament temporal i tramitació d'asil

  • La Generalitat de Catalunya gestiona aquest tipus d'ajut. L'atenció es realitza a Fira de Barcelona (Av. de la Reina Maria Cristina s/n) amb cita prèvia. Cal trucar al 910 474 444 per demanar-la. El centre està obert 24 hores i la tramitació de documentació es realitza de 8 a 20 hores.
     
  • Des de l'Ajuntament de Santa Perpètua, us facilitem la informació i els recursos a través del Punt d'Acollida i Informació (PAI) de la Regidoria de Ciutadania.

Com pots ajudar?

> Amb les teves donacions a la campanya que promou el Fons Català de Cooperació al Desenvolupament a través dels següents comptes bancaris.

  • BBVA /  ES91 0182 6035 4102 0160 8531
  • CaixaBank / ES79 2100 3200 9625 0002 9627

Per tal que es destini al conflicte armat a Ucraïna, cal incloure el concepte: Campanya 3699-Crisi Ucraïna

> Col·laborant amb la Creu Roja

> Acollir, ajudar i donar suport a les persones refugiades

Des de l'Ajuntament estem rebent molts oferiments per part de la ciutadania per ajudar o acollir persones refugiades procedents d'Ucraïna que puguin arribar al municipi. Les accions s'estan centralitzant des de la Regidoria de Solidaritat i Cooperació Internacional.

Les persones que hi vulguin col·laborar poden emplenar aquest formulari.

També poden contactar amb la Regidoria a través del telèfon 93 560 01 03 i del correu electrònic cooperacio@staperpetua.cat

> Aportant material sanitari i d'altres productes de primera necessitat (Campanya de l'ONG ASPERPOL tancada) 

Darrera actualització: 25.03.2022 | 16:04