Unes sis-centes persones assisteixen a l'acte central de la Setmana de la Gent Gran

Dilluns, 3 d'octubre de 2022 a les 00:00

El parc Central va acollir divendres l’acte central de la Setmana de la Gent Gran, que va aplegar unes sis-centes persones majors de seixanta anys.

El format de l’activitat va ser diferent al que habitualment s’organitzava i va consistir en un concert. A més, els assistents  van rebre com a obsequi una nevera portàtil amb el berenar a dins. L’alcaldessa de Santa Perpètua, Isabel Garcia, va explicar durant el seu parlament que encara s’havia de tenir cura pel que fa als contagis de la COVID-19 i que per això l’opció triada per l’acte de la gent gran havia estat a l’aire lliure i sense compartir un berenar però va manifestar que el proper  any es tornaria al format habitual. Garcia també va voler recordar que el col·lectiu de la gent  gran ha estat el més afectat per la pandèmia i va tenir un record per totes aquelles persones que no havien pogut assistir a l’acte. 

Els presidents i presidentes de les entitats de la gent gran de Santa Perpètua van ser els encarregats de fer la lectura del manifest que tractava el tema  de la resiliència i la contribució de les dones grans. El document posava en valor la importància del paper que les dones grans desenvolupen per superar els desafiaments globals i les seves contribucions. 

El manifest també expressava que tenir coneixement de les necessitats i perspectives de la gent gran és fonamental per crear polítiques que atenguin els seus reptes a tots els nivells. La commemoració d’aquesta diada, continuava el manifest «és una gran oportunitat per escoltar les veus de les dones grans i fer palesa la seva resiliència i les seves contribucions a la societat».
 

Darrera actualització: 03.10.2022 | 09:29