Una trentena de persones participen a la Bici-escola, una de les activitats de la Setmana de la Mobilitat

Dilluns, 19 de setembre de 2022 a les 00:00

Una trentena de persones entre adults, adolescents i infants van acostar-se a la Rambla aquest diumenge per a refrescar les seves habilitats amb la bicicleta. 

En el marc de la Setmana Europea de la Mobilitat, la Regidoria de Mobilitat de l'Ajuntament va organitzar l'activitat Bici-escola per a adults, que al final va esdevenir una activitat oberta a tothom ja que infants i adolescents van ser els més disposats a gaudir-ne.

Durant tot el matí es va instal·lar un circuït d'habilitats especialment pensat per a aprendre a anar en bicicleta per la ciutat. A l’activitat, els participants podien experimentar aquesta simulació acompanyats per dos monitors de Bicicleta Club de Catalunya i fer que es circulava pels carrers, evitar obstacles, respectar els senyals o fent algunes maniobres poc habituals en recorreguts de lleure.

L’activitat va cloure amb un recorregut des de la Rambla i fins a la nova estació de Rodalies Santa Perpètua de Mogoda-Riera de Caldes. Sota el lema Combina i mou-te, la Setmana de la Mobilitat promou hàbits de mobilitat més sostenibles, segurs i saludables com són els desplaçaments a peu, en bicicleta, en transport públic o amb vehicle elèctric, així com visualitzar els canvis possibles en l’ús de l’espai públic, millorar la qualitat de l’aire i la reducció de la contaminació. Les activitats continuen a Santa Perpètua amb la celebració el dia 22 de setembre del Dia sense cotxes. A més, es portaran a terme diverses activitats adreçades als escolars.

Darrera actualització: 19.09.2022 | 09:28