Un espectacle de llums i colors donarà avui el tret de sortida a la Festa Major

Divendres, 2 de setembre de 2022 a les 12:00

Un espectacle de llums, colors i música serà l’encarregat de donar pas al pregó de la Festa Major d’enguany aquest divendres 2 de setembre. 

Tindrà lloc, com ha estat habitualment abans de la pandèmia, a la plaça de la Vila i en aquesta ocasió serà a partir de les 22 hores. Percussion Experience és una proposta que combina el ritme de la percussió amb els sons i les llums de colors, que aniran al compàs de la música. La Regidoria de Cultura de l’Ajuntament de Santa Perpètua ha assegurat que serà un espectacle que farà que el públic gaudeixi de la música i dels efectes especials. Després serà el torn del parlament de l’alcaldessa de Santa Perpètua, Isabel Garcia, i el tret de sortida oficial de la Festa Major amb el compte enrera. El pregó també es retransmetrà a través del Facebook FestaMajorSPM i de l’emissora municipal Ràdio Santa Perpètua 107.0 FM.

Una cinquantena d'activitats conformen el programa de Festa Major que incorporen algunes novetats com el Va parir Tour! de Ràdio Flaixbac, un espectacle de titelles, una cursa d’obstacles per gaudir de l’adrenalina i l’aventura i un concurs de Tik Tok. La Festa Major del nostre municipi finalitzarà amb un espectacular castell de focs en format de piromusical. Els sons i les formes de llum i colors ompliran el cel de Santa Perpètua al ritme de la música per posar fi a cinc dies de Festa.

El regidor de Cultura de l’Ajuntament de Santa Perpètua, Marçal Solà, ha expressat que “per fi podem tornar al nostre format habitual, amb activitats al carrer per a tothom i de tot tipus, amb l’objectiu que la ciutadania pugui gaudir i retrobar-se en aquest espai de convivència i alegria”

Per la seva banda, la Comissió de la Festa Major 2022 ha treballat conjuntament amb el Consistori en la programació. “Ens hem anat reunit des de setembre amb l’objectiu d’oferir la millor proposta d’activitats per a tota la ciutadania. Esperem haver encertat i que tothom en pugui gaudir” han explicat.

Avui se celebrarà la Nit d’entitats a partir de les 20.30 hores al Parc central. Actuaran Arts Humanes (Bollywood), Mogoda Country, Ball de gitanes, Ghassaly i Bailamos. Els membres de les associacions faran una mostra de les seves habilitats per fomentar el ball de qualsevol estil i per a qualsevol edat. 

Les orquestres Motown Essence, la Salseta del Poble Sec i Cimar­rón protagonitzaran els balls i concerts a La Rambla durant aquesta Festa Major mentre que El Último Tributo i Wish Band oferiran les Nits de versions al parc Central. Una de les novetats d’enguany és la presència de Teniente Colombo a la Nit de DJ. La formació punxarà els grans èxits dels 80, 90 i 2000 amb música espanyola, pop, rock i molt més. La proposta serà el divendres 2 de setembre a partir de la 1 de la matinada al parc Central.

Les activitats infantils també tindran el seu espai on destaca el tobogan gegant, la xocolatada i la festa de l'escuma.

Darrera actualització: 02.09.2022 | 13:38