Tot preparat per a la festivitat de Tots Sants

Dimarts, 31 d'octubre de 2023 a les 10:00

Demà 1 de novembre se celebra el dia de Tots Sants i es preveu una gran afluència de persones al Cementiri Municipal que estarà obert de 9 a 18 h. La Policia Local establirà un dispositiu per controlar els accessos i l'aparcament i el bus urbà oferirà servei especial fins a la porta d'entrada del Cementiri.

Agents de la Policia Local i de l'Associació de Voluntaris de Protecció Civil establiran un dispositiu especial per controlar el trànsit en els accessos i sortides i en la zona d’aparcament del Cementiri Municipal demà 1 de novembre amb motiu de la festivitat de Tots Sants. L'horari de l'equipament avui i demà serà de 9 a 18 hores. Els accessos al Cementiri Municipal es faran només des del Camí del cementiri ja que el camí vell està tallat al trànsit després que fa uns pocs dies caigués un mur en aquesta zona.

D'altra banda, demà 1 de novembre hi haurà servei especial del bus urbà que farà una parada davant de la porta del cementiri per facilitar l'accés de persones en aquest dia de gran afluència. El recorregut serà l'habitual des de la plaça Central al barri de la Florida i farà totes les parades a excepció de la de La Llagosta. L’autobús oferirà un total de setze serveis entre les 9.30 i les 18.15 hores.

El regidor de Seguretat Ciutadana, Protecció Civil i Convivència, Sergi Garcia, ha explicat que el dispositiu policial se centrarà sobretot en el matí de demà que és quan més afluència al Cementiri Municipal es registra en la jornada de Tots Sants. Garcia ha subratllat que aquest cop l'única via d'accés al Cementiri Municipal és el vial principal del Camí del Cementiri ja que al Camí Vell està tallat per la caiguda d'un mur. El regidor ha recomanat evitar l'hora del migdia per anar a l'equipament i ha animat la ciutadania a fer ús del servei de bus urbà en comptes del vehicle privat per anar al Cementiri i ha puntualitzat que des de tots els barris es podrà anar fins a la porta de l'equipament en aquest bus urbà.

 

Darrera actualització: 02.11.2023 | 11:14