The Goliards Collective i Cinema a la fresca tanquen el Moguda Escènica

Dimarts, 12 de juliol de 2022 a les 10:00

El Festival d’arts de Santa Perpètua, el Moguda Escènica, està arribant a la seva fi.

La segona sessió de Cinema a la fresca serà el 15 de juliol amb la pel·lícula britànica Yesterday. La projecció se celebrarà a les 22 hores al parc Central amb la col·laboració del Cineclub Cisco Mosenya.

D’altra banda, La Central Musical finalitzarà amb un concert del grup The Goliards Collective, del qual forma part el perpetuenc Pol Leiva. La formació cantarà les cançons que formen part del seu últim disc titulat Stay at the Parrot.  El concert serà el proper 14 de juliol a les 22 hores al parc Central. Les activitats del Moguda Escènica són obertes a tothom i gratuïtes. Al web del Festival i als perfils de Facebook i Instagram @mogudaescenica hi ha més informació de la programació que està prevista pels propers dies. 

Moguda Escènica ha comptat amb els concerts de Koko-Jean & The Tonics i el perpetuenc Hugo Arán, a més dels dos espectacles familiars que han format part de les Arts al Carrer. El passat 8 de juliol Santa Perpètua va viure la primera sessió del Cinema a la fresca amb una gran afluència de públic que va gaudir de la pel·lícula Padre no hay más que uno 2.

Darrera actualització: 12.07.2022 | 09:29