Sessions informatives sobre els nous serveis de Transició Energètica per empreses de polígons

Dimecres, 25 de gener de 2023 a les 09:00

L’Associació de Municipis de l'Eix de la Riera de Caldes (AMERC) en el marc del projecte de Transició Energètica ha posat en marxa el Gestor Energètic, que consta de tres nous serveis adreçats a les empreses situades als polígons industrials del territori. 

Els serveis tenen per objectiu ajudar a les empreses a reduir costos en la factura de la llum i impulsar-les cap a la transició a energies verdes i renovables. El pròxim 2 de febrer se celebraran dues sessions informatives en línia per explicar els nous serveis i resoldre tots els dubtes. A les 13 h tindrà lloc el webinar del servei de Diagnosi energètica preliminar i d'Acompanyament Energètic per empreses industrials. A la sessió es detallaran els serveis i s'abordaran els conceptes clau en estalvi i eficiència energètica.

A les 14:30 h del mateix dia, se celebrarà el webinar del servei d'Optimització del consum energètic per empreses no manufactureres. Es presentarà el servei i els principals avantatges d'adherir-se al programa. A més, també es parlarà de la situació actual dels mercats energètics, els principals components de les factures energètiques, així com de millores per maximitzar l'estalvi.

Les empreses interessades a participar en les sessions informatives, poden apuntar-se a través del web de la Riera de Caldes, on també trobaran més informació dels serveis del Gestor Energètic.

Darrera actualització: 25.01.2023 | 11:02