Santa Perpètua salta per l'esclerosi múltiple en una nova edició del Mulla't

Dilluns, 11 de juliol de 2022 a les 10:00

Un gran nombre de veïns i veïnes van saltar ahir de forma simultània a les 12 del migdia a la piscina de 50 metres de Santa Perpètua en una nova jornada del Mulla't per l'esclerosi múltiple. 

Ahir es va recuperar el tradicional salt multitudinari per mullar-se per l’esclerosi múltiple, que no s’havia fet en els dos darrers anys per la pandèmia. A causa de la Covid-19, ahir no es van registrar els metres nedats i no es van lliurar els diplomes als participants.

Durant la jornada, sí que es van recollir donacions i es va vendre material per a la Fundació Esclerosi Múltiple, que és l’entitat que organitza el Mulla’t amb l’objectiu de donar a conèixer la malaltia. L’alcaldessa de Santa Perpètua, Isabel Garcia, i el regidor d’Esports, Julio Pérez, van estar presents ahir a les piscines municipals de Santa Perpètua. Isabel Garcia va destacar que, una vegada més, Santa Perpètua col·laborava amb el Mulla’t per l’esclerosi múltiple ja que "tota activitat que tingui la finalitat de suma, i més amb tot allò que té a veure amb la salut, l'Ajuntament organitzarà aquest tipus d'activitats".

Per la seva part, el regidor d’Esports, Julio Pérez, va remarcar que ahir es va recuperar el salt simultani. Pérez va destacar que el Mulla't "aquest any ha estat un èxit i continuarem fent-ho en properes edicions".

L’esclerosi múltiple és una malaltia neurològica, crònica i sense cura que afecta a 9.000 persones a Catalunya i a 55.000 a tot Espanya. És una malaltia autoimmune que afecta el cervell i la medul·la espinal (sistema nerviós central). Afecta entre dues i tres vegades més les dones que els homes i és la principal causa de discapacitat en els joves, després dels accidents de trànsit.
 

Darrera actualització: 11.07.2022 | 11:04