Obertes les inscripcions per muntar parada a la Fira de Nadal

Dimecres, 2 de novembre de 2022 a les 00:00

La Fira de Nadal tindrà lloc el 17 de desembre

Les entitats, associacions, establiments comercials o artesans autònoms que vulguin muntar una parada durant la Fira de Nadal ja es poden inscriure emplenant aquest formulari. La Fira de Nadal se celebrarà el dia 17 de desembre en horari de 10 a 19 h a la plaça de la Vila i la Rambla, on a més, hi haurà activitats diverses. Les inscripcions per muntar una parada es poden formalitzar fins al 30 de novembre. Si hi ha qualsevol dubte, les persones interessades poden escriure al correu comerc@staperpetua.cat o  suportassociatiu@staperpetua.cat.

Informacions diverses sobre la fira a tenir en compte: 
Il·luminació: Trobareu quadres elèctrics distribuïts al llarg de la Fira, per poder connectar-vos haureu de portar els vostres propis allargadors que hauran de ser com a mínim de 15 ó 20 metres. Porteu llums de baix consum si necessiteu il·luminar la parada quan es faci fosc. Eviteu aparells de gran consum elèctric.  

Muntatge: Us assignarem el vostre espai en el mateix moment de muntar les parades, que hauran d’estar obertes a partir de les 10:00 del matí i fins les 19:00 hores. Per tal de facilitar l’arribada de forma esglaonada, l’horari de muntatge serà entre les 8:00 i les 10:00 hores.

Vehicles: Entre les 10:00 i les 19:00 hores no es podrà entrar ni deixar vehicles estacionats a la zona de la fira. Només es permetrà l’entrada de vehicles per descarregar abans de les 10:00 h. i la recollida desprès de les 19:00 h. Tan mateix us aconsellem, si és possible, que porteu el material des de les immediacions de la fira per evitar col·lapses.

 

Darrera actualització: 02.11.2022 | 14:44