Obertes les inscripcions als monogràfics del ComunitàriaMENT

Dimarts, 24 d'octubre de 2023 a les 10:30

El programa ComunitàriaMENT que organitza l’Ajuntament de Santa Perpètua ha començat la seva segona temporada després de l’èxit de participació de la primera edició. Ara comencen a programar-se els monogràfics i les inscripcions ja estan obertes.

Els primers monogràfics que es faran serà Cura de les persones cuidadores i Com combatre l’insomni. Per inscriure’s cal emplenar aquest formulari

Del 6 de novembre  al 18 de desembre s’ha organitzat el taller Cura de les persones cuidadores, a càrrec de Carla Doblado i Víctor García, referents de benestar emocional i fisioterapeuta de l’EAP, respectivament. El monogràfic serà al Centre  Cívic La Rambla els dilluns de 9.30 a 11 h.

Pel que fa al monogràfic sobre Insomni, està programat per fer-se els dimecres des del 8 de novembre al 20 de desembre, al Centre Cívic la Florida. En aquest cas, l’horari serà de 16.30 a 18 hores. 

La Regidoria de Salut Pública informa que s’aniran programant monogràfics nous al llarg del curs i que manté la inscripció oberta per a les activitats del ComunitàriaMENT. 

Darrera actualització: 24.10.2023 | 10:25