Nou itinerari formatiu en Indústria 4.0 programat per aquesta tardor

Dimarts, 13 de setembre de 2022 a les 08:00

La Regidoria de Desenvolupament Local ha anunciat el nou itinerari formatiu en Indústria 4.0 previst per l’últim trimestre de 2022. 

L’itinerari consta de tres sessions repartides entre els mesos d’octubre i novembre en horari de 15:30 a 18:30 h. Aquest itinerari pretén donar una àmplia formació en les noves tecnologies instal·lades en els sectors industrials. 

La primera sessió d’aquest itinerari, Definir el camí per fer realitat la Indústria 4.0, se celebrarà el 27 d’octubre. La formació se centrarà en la importància que té per la indústria els sistemes de recull de dades per avançar cap al futur. Es tractaran temes com la fabricació digital, els dispositius de IoT i l’anàlisi de dades. La primera sessió estarà conduïda per Francesc Sabaté de la Fundació CIM UPC. 

El segon curs de l’itinerari formatiu està programat pel 10 de novembre i rebrà el nom d’ERP i digitalització de processos. Estarà impartit per Xavier Pujol de la consultora Advanto. L’objectiu de la sessió és entendre com la digitalització pot ajudar-nos a millorar els resultats del nostre negoci, com aconseguir eficiència, el qual es tradueix en menys costos i eficàcia, que representa tenir més vendes. L’última sessió i la que tancarà l’itinerari formatiu se celebrarà el 24 de novembre i serà sobre la Ciberseguretat en pimes i microempreses: Pautes i bones pràctiques per digitalitzar amb seguretat

Les persones interessades a participar en l’itinerari o alguna de les sessions, les inscripcions es poden fer a través del web de l’Ajuntament a l’apartat d’Empresa i Comerç. 

Darrera actualització: 13.09.2022 | 08:41