Nou horari del servei de préstec i retorn de la Biblioteca Josep Jardí

Dilluns, 27 de juny de 2022 a les 10:00

La Biblioteca Municipal Josep Jardí ha ampliat una hora més el servei de préstec i retorn. 

D’aquesta manera l’horari és de dilluns a divendres de 15.30 a 20 hores i els dimarts i dijous continua sent de 9.30 a 13.30 hores. Tot i les obres que s’estan realitzant a l’equipament, l’Ajuntament de Santa Perpètua ha apostat per mantenir aquest servei habilitant a l’Espai 3 (entrada per la plaça de l’Era) un taulell on recollir els documents i amb un espai on hi ha exposades les novetats del mes i alguns exemplars seleccionats de diferents temàtiques i per a diferents públics. 

La directora de la Biblioteca, Míriam Gásquez, ha explicat que l’objectiu és que la ciutadania tingui accés al fons de la Biblioteca durant els mesos d’estiu i ha recordat que l’equipament estarà obert fins al 29 de juliol. 

Les persones que vulguin agafar en préstec documents de la Biblioteca, poden demanar-los prèviament trucant al 93 560 62 22, a través del catàleg Aladí o omplint el formulari que trobaran al web municipal i a les seves xarxes socials. Un cop feta la reserva, rebran un correu electrònic d’avís per tal que puguin recollir els exemplars a l’Espai 3.

Darrera actualització: 27.06.2022 | 11:13