Es tanca el mandat 2019-2023

Dijous, 15 de juny de 2023 a les 10:00

L'Ajuntament de Santa Perpètua ha tancat el mandat 2019-2023 amb una sessió extraordinària en la qual s'han entregat obsequis als regidors que s'han acomiadat de la Corporació Local.

L'alcaldessa en funcions va aprofitar la sessió per lliurar un skyline de la ciutat a cadascun dels edils que acaben la seva representació municipal. Els regidors actuals que no continuen són Neus Garcia, d'SPEC, Montserrat Vinyallonga, Naara Fernández, Jordi Umbert i Pol Altayó, d'ERC; Antonio Egea, del PSC, i Juan Suárez i Helena Martínez de CS. Alguns d'ells es van acomiadar en la darrera sessió plenària ordinària, la del mes d'abril. Aquest dimecres 14 de juny va aprofitar per fer-ho el regidor socialista Antonio Egea.

L'ordre del dia del Ple només tenia un únic punt que era l'aprovació de l'acta del ple d'abril.

El socialista Antonio Egea, que ha estat edil durant setze anys es va voler acomiadar de la seva etapa a la política institucional. Egea va declarar "ha estat un orgull ser regidor durant 16 anys en els quals he pogut viure la realitat de Santa Perpètua des de diferents vessants. A partir de dissabte deixo la política institucional i espero haver contribuït a la millora, transformació i haver facilitat la qualitat de vida dels meus veïns i veïnes. Aquest era l'objectiu". Antonio Egea, que va reconèixer sentir-se una mica culpable en aquesta qüestió, va fer un encàrrec als regidors que continuaran a l'Ajuntament durant el proper mandat: "vosaltres feu més del que nosaltres hem pogut fer. Els nostres joves s'estan marxant per manca d'accés a l'habitatge".

Dissabte 17 de juny es constituirà el nou Ajuntament sorgit de les eleccions municipals celebrades el 28 de maig i que conformaran deu regidors d'SPEC, quatre d'ERC, quatre del PSC, un del PP, un de Vox i un de CS. El ple començarà a les 12 h i es retransmetrà en directe per Ràdio Santa Perpètua (107.0 FM), online i a través dels facebooks de l'emissora municipal i de l'Ajuntament.

Darrera actualització: 15.06.2023 | 11:32