El Ple aprova el reglament d'usos de CAM Bernades

Divendres, 26 de juny de 2020 a les 00:00

El Ple de l'Ajuntament de Santa Perpètua de Mogoda celebrat el 25 de juny ha aprovat de forma definitiva el Reglament d’Usos de l’Equipament d’Arts Escèniques CAM Bernades amb els vots a favor de Santa Perpètua en Comú (SPEC), grup Republicà i PSC i l'abstenció de Cs. A la proposta inicial, el grup municipal Republicà va presentar quatre al·legacions, de les quals l'equip de govern ha incorporat tres i desestima una que feia referència a les antigues carpes del CIM. Les que s'aproven són afegir que la programació cultural de l'equipament d'arts escèniques CAM Bernades estarà dirigida principalment i primordial a les persones d'entre 16 i 25 anys però que això no exclou que es programin actuacions culturals per altres franges. També canvia el redactat de l'horari dels bucs d'assaig que funcionaran preferentment en horari de tarda/vespre, de dilluns a dissabte, d'acord amb el que es pacti amb l'empresa de gestió del servei o del personal municipal, si la gestió és directa. I la tercera s'afegeix que l'Ajuntament donarà forma pressupostària als acords en programació que estableixi amb la CAMissió. "Totes les persones que formen part de la CAMissió tenen veu i vot en igualtat de condicions, i les decisions es prendran per consens en assemblea.”

El regidor de Joventut, Marçal Solà, ha explicat que manca encara un Pla d'usos de l'antic espai de les carpes del Cim que estarà molt vinculat al CAM i per això es desestimava la quarta al·legació presentada pel grup Republicà a qui ha agraït públicament la seva implicació per millorar aquest reglament aprovat inicialment al Ple de gener de 2020. Solà també ha reconegut la tasca feta pels membres de la CAMissió que ha fet variar molt la realitat d'aquest equipament en els darrers quatre anys i que no s'ha aturat durant la pandèmia.

La gravació de la sessió plenària del mes de juny es pot veure a través del Canal Youtube de l'Ajuntament ComunicacióSPM.

 

 

Darrera actualització: 17.02.2021 | 19:20