Darrera sessió plenària del mandat 2019-2023

Dimecres, 14 de juny de 2023 a les 09:00

A les 14h tindrà lloc el darrer Ple de l'actual Corporació Municipal. Dissabte es constituirà el nou Ajuntament sorgit de les eleccions municipals celebrades el 28 de maig i que conformaran deu regidors d'SPEC, quatre d'ERC, quatre del PSC i un del PP, de Vox i de CS.

L'ordre del dia del Ple d'avui només té un únic punt que és l'aprovació de les actes del pla anterior. Durant el ple d'abril es van acomiadar alguns edils que sabien que no repetirien, però després de les eleccions hi ha actuals regidors que no continuaran i avui podrien aprofitar per fer alguna declaració de comiat. En el ple d'abril es van acomiadar Neus Garcia, d'SPEC, Montserrat Vinyallonga, Naara Fernández, Jordi Umbert i Pol Altayó. Dels actuals edils tampoc continuaran Antonio Egea, del PSC, ni Juan Suárez i Helena Martínez de CS i podrien dir algunes paraules de comiat.

La sessió exraordinària del Ple es podrà seguir a partir de les 14 h per Ràdio Santa Perpètua a través del 107.0 FM, online i als facebooks de Ràdio Santa Perpètua i Ajuntament.

Darrera actualització: 14.06.2023 | 11:25