Moguda Escènica tanca amb una bona valoració de la ciutadania

Dilluns, 18 de juliol de 2022 a les 10:00

El festival d'arts Moguda Escènica organitzat per l'Ajuntament de Santa Perpètua ha finalitzat amb una bona afluència de públic i amb una valoració positiva sobre la qualitat dels espectacles programats. 

Aquest 2022 el festival ha tornat al seu espai inicial, a l'amfiteatre del parc Central, després de les modificacions patides degut a la pandèmia de la Covid-19. El retorn al parc Central és una de les primeres valoracions positives que fa l'Ajuntament que es mostra disposat a continuar amb aquesta oferta el juliol de 2023. Precisament per aquesta situació especial de retorn, s'ha volgut donar l'oportunitat d'escoltar i gaudir de dues actuacions musicals amb representants locals, segons ha expressat el regidor de Cultura, Marçal Solà. Solà ha afirmat que la ciutadania té ganes de sortir al carrer i fer activitats i això s'ha notat al Moguda Escènica.

Moguda Escènica ha comptat amb tres potes: la Central Musical, el Cinema a la fresca i Arts al carrer. A la Central Musical es va poder gaudir dels concers de Koko Jean and The Tonics, Hugo Arán i The Goliards Collective. Al Cinema a la fesca s'han projectat les pel·lícules Padre no hay más que uno 2 i Yesterday i els espectacles de la jornada d'Arts al carrer van ser Rum Rum de la companyia Xip Xap teatre i Qui Cu Qui Què Quina de la companyia Nom provisional. Precisament l'activitat Arts al carrer aquest any ha tingut major seguiment pel que fa a l'espectacle itinerant que en altres anys, segons ha confirmat Marçal Solà.

El regidor de Cultura ha subratllat que aquest estiu s'ha volgut donar un cop de mà als músics perpetuencs a través d'aquest festival i ha recordat que les pel·lícules del Cinema a la Fresca, que han tingut bon seguiment, s'han projectat gràcies a la col·laboració del Cineclub Cisco Mosenya. L'organització del Moguda Escènica està satisfeta amb la qualitat dels espectacles programats que han estat molt ben valorats pel públic assistent. 

El dia escollit per als concerts del Moguda escènica han motivat algunes queixes ciutadanes. Marçal Solà ha argumentat que es programen en tres dijous de juliol per facilitar l'accés a la majoria de ciutadania i que acaben com a molt tard a dos quarts de dotze per permetre el descans del veïnat. El regidor entén les molèsties però considera que té més valor poder oferir aquest festival d'arts a la ciutadania.

Darrera actualització: 18.07.2022 | 12:11