Moguda Escènica continua amb el concert del perpetuenc Hugo Arán i el Cinema a la fresca

Dimecres, 6 de juliol de 2022 a les 09:00

El festival d'arts Moguda Escènica inclou demà 7 de juliol el concert d'Hugo Arán i els propers dos divendres dues sessions de Cinema a la fresca gràcies a la col·laboració del Cineclub Cisco Mosenya amb la Regidoria de Cultura. 

El cantant perpetuenc presentarà el seu darrer disc Extinciones y sus causas el dijous 7 de juliol a les 22 hores a l'escenari del parc Central.  

En el cas del cinema, les propostes sempre estan pensades per a un públic familiar. Aquest divendres 8 de juliol a les 22h es projectarà Padre no hay más que uno 2 i el divendres de la setmana vinent serà el torn de Yesterday.

L'organització apunta que malgrat la pandèmia, el Cinema a la fresca no ha deixat de fer-se, tot i que sí es va haver d'adaptar a les restriccions imposades a cada moment. Aquest juliol, però, retorna a l'espai adient de l'amfiteatre del parc Central. El públic pot gaudir de la pel·lícula assegut a les grades, en cadires que es porten de casa o fins i tot amb mantes que estenen a la zona de gespa, segons han fet altres anys.

El president del Cineclub Cisco Mosenya, Josep Maria Margalida, ha subratllat que durant les darreres edicions del Cinema a la fresca i també aquest estiu s'han buscat dues comèdies perquè la situació social reclama riure una estona.

La pel·lícula d'aquest divendres serà una de les més taquilleres de Santiago Segura, Padre no hay más que uno 2 La llegada de la suegra. Margalida ha explicat que el primer film amb aquests protagonistes va agradar molt i s'aposta per aquesta segona on els infants veuen altres infants fent moltes coses divertides i un pare molt desastre que pot fer riure tothom.

Per tal que puguem gaudir del Cinema a la Fresca, el Cineclub Cisco Mosenya juntament amb la Regidoria de Cultura munten una pantalla de 30 metres quadrats. Josep Maria Margalida destaca que és entretingut de muntar i a més fins que no afluixa el vent no es pot aixecar perquè seria perillós.

Yesterday és la pel·lícula escollida per al dia 15 de juliol que parteix de la idea que s'esborra de la memòria col·lectiva l'existència de The Beatles i només se'n recorda un cantant que aprofita la situació per cantar-les. Margalida ha apuntat que és una comèdia musical que acostuma a agradar molt aquest gènere i a més s'ha pensat també en una franja d'edat més avançada per ampliar el públic.

Darrera actualització: 06.07.2022 | 09:08