L’OMIC organitza una xerrada per a infants sobre consum responsable

Dijous, 9 de març de 2023 a les 09:00

Dues xerrades i una carpa informativa formen la programació d’enguany de la dotzena Setmana del Consum, que organitza la Regidoria de Consum amb motiu de la celebració del Dia mundial de les Persones Consumidores, que es commemora el 15 d’aquest mes. 

Serveis públics municipals de consum a l’abast de tothom és el lema de la Setmana d’enguany, que s’iniciarà amb una xerrada per a infants sobre consum responsable i sostenible. Serà el 14 de març a les 17.45 hores al Centre Cívic La Creueta. 

El dijous 16, l’Oficina Municipal d’Informació al Consum (OMIC) instal·larà una paradeta informativa al matí al mercat ambulant, mentre que a la tarda, a les 15.15 hores, tindrà lloc la xerrada Analitzem la factura de llum i de gas, al Centre Cívic Can Folguera. 

Durant tota la setmana, el Consistori també farà difusió dels drets de les persones consumidores i també se centrarà en consells sobre la missatgeria instantània. La commemoració del 15 de març d’enguany se centra, en fer possible que totes les persones puguin conèixer els seus drets com a persones consumidores amb l’objectiu d’evitar la discriminació en les relacions de consum. 

Darrera actualització: 09.03.2023 | 12:31