Lípidos Santiga patrocina amb 20.000 euros la segona fase de la rehabilitació de Santiga

Dimarts, 14 de juny de 2022 a les 15:00

L'Ajuntament de Santa Perpètua i l'empresa perpetuenca Lípidos Santiga han signat el primer conveni de mecenatge per a les obres de la segona fase de la rehabilitació de l'església de Santiga.

Lípidos Santiga farà una aportació econòmica de 20.000 euros a aquesta segona fase i dona així continuïtat al conveni que també va signar per a la primera fase de les obres de rehabilitació del complex arquitectònic de Santiga.

Aquest ha estat el primer conveni de mecenatge signat per a aquesta segona fase. La signatura es va dur a terme el 13 de juny a la Sala de Plens de l'Ajuntament de Santa Perpètua amb l'alcaldessa de Santa Perpètua, Isabel Garcia, i el conseller delegat de Lípidos Santiga, Francesc Soler. També va participar a l'acte el regidor de Cultura, Marçal Solà, i el president de l'Associació d'Amics de Santiga, Xavier Gispert.

Amics de Santiga continua endavant amb les campanyes de difusió de l'entorn de Santiga sota l'eslògan Passa per Santiga i de micromecenatge per a les obres de la segona fase de la rehabilitació de l'església de Santiga que té per lema A la casa del rector hi cap tothom. Recuperem-la plegats. Ambdues campanyes compten amb material audiovisual divers que es pot visualitzar a les xarxes socials d’Amics de Santiga a Facebook, Instagram i Youtube.

El conseller delegat de Lípidos Santiga, Francesc Soler, s'ha mostrat content per poder contribuir a la recuperació d'aquest espai del qual l'empresa porta el nom.

El president de l'Associació d'Amics de Santiga, Xavier Gispert, espera que hi hagi altres empreses que s'animin a participar en aquesta campanya de mecenatge. Gispert ha recordat que la campanya de micromecenatge continua en marxa i ha informat que hi ha moltes persones a títol individual que estan fent petites aportacions.

El regidor de Cultura, Marçal Solà, ha subratllat la importància de rehabilitar aquest complex arquitectònic de Santiga per poder fer servir aquest espai per activitats culturals i ha afirmat que espera que aquest conveni sigui el primer de molts.

Darrera actualització: 14.06.2022 | 15:15