L’Aula Vapor acull la presentació de la VII Beca de Recerca

Dijous, 29 de setembre de 2022 a les 11:00

L’Aula Vapor, abans Centre Cívic el Vapor, acull demà 30 de setembre a les 18.30 hores la presentació de la VII Beca de Recerca Repressió, clandestinitat i resistència. La vida quotidiana de les dones antifranquistes de Santa Perpètua, 1976-1989, un treball de la perpetuenca Sarai Martín.

La jove va guanyar la beca el 2020 i durant aquests dos anys ha estat desenvolupant el seu treball per poder materialitzar-lo. Està previst que el proper 2023 la Sarai Martín publiqui el projecte i es pugui fer difusió “per tal que la ciutadania conegui una part més de la història de Santa Perpètua”, segons explica la Regidoria de Cultura de l’Ajuntament de Santa Perpètua. L’acte de presentació tindrà lloc a l’Aula Vapor i comptarà amb una taula rodona sobre Presa de consciència i primer moviment feminista a Santa Perpètua durant el tardofranquisme i la transició a càrrec de la guanyadora de la VII Beca de Recerca, Sarai Martín; la Rosa Rovira; l’Agustina Silgado i Manuel Delgado. 

La presentació de la Beca compta amb la col·laboració de l’Institut Català d’Antropologia, l’Observatori del Patrimoni Etnològic i Immaterial i el Grup de Treball en Cultura Popular i Conflicte.

Darrera actualització: 29.09.2022 | 14:42