L'Aula del Parc programa una neteja a la riera de Caldes el diumenge 15 de maig

Dimarts, 10 de maig de 2022 a les 10:00

L'Aula del Parc programa el 15 de maig la neteja d’un tram de la riera de Caldes, una activitat que s'emmarca a la jornada europea de neteja d'espais naturals Let's clean up, Europe!.

En aquesta edició comptarà amb el suport del projecte Viu la Riera!. El taller serà gratuïta d’11 a 13 h i per participar és necessari fer inscripció gratuïta prèvia al correu auladelparc@gmail.com. Es recomana portar calçat adequat per caminar i roba adequada al temps i a l’activitat i aigua per beure. El darrer dia per fer la inscripció serà el 13 de maig.

La campanya europea és una acció comuna a tot el continent i té l'objectiu de conscienciar sobre la quantitat de residus que es llencen de forma incontrolada a la natura i promoure accions de sensibilització a través de la recollida d'aquests residus abocats il·legalment als boscos, platges i marges de rius, entre altres espais.

Més de 280 quilos de deixalles es van recollir l'any passat en aquesta activitat de neteja d'espais naturals Let’s clean up, Europe!. Una quarantena d'assistents van netejar els abocaments fets a la riera de Caldes. L'Aula del Parc va comptar amb la col·laboració de l’entitat local Residu Zero.

Darrera actualització: 10.05.2022 | 11:55