L'aparcament on es troba la Porxada dels Drets Humans tindrà accés de vehicles pel carrer de Puig i Cadafalch

Divendres, 15 de març de 2024 a les 11:30

L'aparcament on està situada la Porxada dels Drets Humans tindrà accés d'entrada i sortida de vehicles pel carrer de Puig i Cadafalch. La Regidoria de Mobilitat ha iniciat les obres d'aquesta actuació que s'inscriu en la millora d'espais i pacificació d'entorns escolars del Pla de Mobilitat 2023-2028.

L'Ajuntament inverteix en aquest projecte 6.000 euros. Albert Bonàs, regidor de Mobilitat, Via Pública, Transports i Accessibilitat ha explicat que s'havia detectat que en el primer tram del carrer de Puig i Cadafalch, entre Joaquim Blume i el Col·legi Sagrada Família, no aparcava cap vehicle per evitar les entrades i sortides de l'escola ja que es tanca al trànsit. Això provocava "un col·lapse" en l'aparcament durant aquests horaris.
Amb aquesta actuació es millorarà la mobilitat entorn al centre educatiu ja que els vehicles podran estacionar al primer tram del carrer i després sortir per l'aparcament i incorporar-se a l'avinguda de l'Onze de Setembre, que mantindrà l'accés d'entrada i sortida. Bonàs ha informat que amb aquest treballs també es recuperen 32 places d'estacionament en el primer tram del carrer de Puig i Cadafalch que habitualment estaven desocupades per evitar trobar-se amb el carrer tancat. A més, dues d'aquestes places, les més properes al Col·legi Sagrada Família, estaran destinades a vehicles de persones amb mobilitat reduïda. Bonàs afirma que amb aquesta "actuació senzilla millorarem la mobilitat i l'accés a l'escola". La Regidoria de Mobilitat preveu que aquestes obres finalitzin durant la propera setmana.

Darrera actualització: 15.03.2024 | 11:57