L’alcaldessa es reuneix amb les persones que volen acampar a la plaça de la Vila

Dilluns, 6 de juny de 2022 a les 00:00

L’alcaldessa de Santa Perpètua de Mogoda, Isabel Garcia, s’ha reunit aquesta tarda amb Jorge Fernández, la persona que ha anunciat l’inici d’una vaga de fam a la plaça de la Vila per reivindicar la llibertat del periodista basc Pablo González. A petició de l’alcaldessa, Fernández i altres tres persones s’han trobat amb la primera edil i altres membres de la Corporació a la Casa de la Vila per tractar l’anunci que havien anunciat per xarxes socials, i sense comunicació oficial prèvia, d’una acampada aquest dilluns 6 de juny a la plaça de la Vila. 

Isabel Garcia ha mostrat la sorpresa de la Corporació per haver escollit el nostre municipi per a aquesta reivindicació. "Com a Consistori d’esquerres, ens declarem defensors de la llibertat d’expressió i són mostra proposicions com la que vam aprovar en suport al cantant de rap mallorquí Valtonyc", ha manifestat la primera edil. "Donem suport al periodista basc Pablo González i a la seva família, però no entenem per què s’ha escollit el nostre municipi per realitzar una acampada reivindicativa de la seva situació i que confiem que es resolgui positivament amb les gestions que està realitzant el Govern de l’Estat amb el Govern polonès", ha afegit. 

D’altra banda, l’alcaldessa ha asseverat que des de l’Ajuntament de Santa Perpètua de Mogoda no s’entén que es vulguin qüestionar les diferents línies municipals d’ajuts a l’alimentació, com es pretén fer a la convocatòria i ha assegurat que el Consistori perpetuenc té garantit aquest servei a les famílies. "L’atenció i el benestar de les persones del nostre municipi és l’eix prioritari en què es destinen els recursos municipals i des dels Serveis Socials de l’Ajuntament es cobreixen les necessitats de tots els ciutadans i ciutadanes que ho necessiten i ho sol·liciten", ha explicat Isabel Garcia que ha conclòs declarant que "tampoc no entenem la relació entre aquest servei que el Consistori ja garanteix a la població i la reivindicació de la llibertat del periodista detingut a Polònia".

Darrera actualització: 06.06.2022 | 20:43