L'Ajuntament obre una consulta sobre l'Inventari de Camins

Dimecres, 3 de maig de 2023 a les 13:00

L’Ajuntament de Santa Perpètua de Mogoda ha obert una consulta per tal que la ciutadania pugui participar en l’elaboració de manera col·laborativa de l’Inventari Municipal de Camins.

Aquest document és el registre administratiu, obligatori, que identifica i descriu els camins públics d’ús públic de titularitat municipal. El Consistori vol actualitzar aquest document sobre la base del catàleg que va elaborar la Regidoria de Medi Ambient, revisat el 2018, i convida a la ciutadania a participar aportant tot allò que coneix sobre el s camins de municipi.
La consulta romandrà oberta al Portal de participació ciutadana del web municipal fins al 12 de setembre i inclou plànols i documentació relacionada amb l’inventari. Podeu consultar-la aquí. Els plànols mostren la xarxa de camins del municipi i el seu estat actual en diferents colors. 
Entre les preguntes que es formulen, es pot apuntar si es coneixen altres camins públics o privats i d’altres històrics que no surten als plànols o bé si hi ha camins que cal recuperar i en quins trams. La ciutadania també pot aportar documentació i deixar les seves dades per si vol ampliar informació. 
Segons el catàleg realitzat per la Regidoria de Medi Ambient, el terme municipal de Santa Perpètua de Mogoda és de de 15,8 km² d’extensió i compta amb 43 camins rurals que conformen una xarxa de gairebé 32 quilòmetres de llargada.

Darrera actualització: 03.05.2023 | 13:31