L'Ajuntament i Ecovidrio inicien una campanya per fomentar el reciclatge de vidre a l'hostaleria

Dijous, 5 de maig de 2022 a les 12:00

L’Ajuntament de Santa Perpètua de Mogoda ha posat en marxa una campanya informativa adreçada a establiments d’hostaleria i restauració amb l’objectiu de facilitar-los el reciclatge dels residus de vidre.

Un equip d’informadors ambientals visiten durant aquests dies més de 120 establiments de la ciutat, principalment bars, cafeteries i restaurants, amb la finalitat d’informar-los sobre l’obligatorietat de separar els residus d’envasos de vidre tal com recull la legislació vigent. Amb la col·laboració de l’entitat sense ànim de lucre Ecovidrio, també es lliuraran, als establiments que ho sol·licitin, cubells gratuïts de diferents capacitats amb la finalitat de facilitar la separació del vidre i el seu transport fins al contenidor. La campanya reforçarà les accions de sensibilització al sector de l’hostaleria i la restauració, que genera el 50% dels residus d’envasos de vidre d’un sol ús.

La Regidoria de Medi Ambient recorda que la Unió Europea marcava recollir selectivament el 50% dels residus l’any 2020, mentre que a Santa Perpètua només es va arribar al 38% de recollida selectiva.

Darrera actualització: 05.05.2022 | 12:05