L'Ajuntament farà diverses actuacions per millorar l'accessibilitat al Centre Cívic La Rambla

Dimecres, 19 d'octubre de 2022 a les 10:00

Una delegació municipal encapçalada per l'alcaldessa de Santa Perpètua, Isabel Garcia, i el regidor de Cultura, Marçal Solà, han visitat el Centre Cívic La Rambla que des d'aquest mes d'octubre comparteix espai al Casal d'Avis amb l'Associació de Gent Gran i Pensionistes: Casal d'Avis.

El regidor de Cultura ha avançat que es faran diverses actuacions per millorar l'accessibilitat a l'edifici com ara la reparació de l'ascensor i la instal·lació d'una nova porta corredissa d'accés al centre cívic.

Marçal Solà ha recordat que el Centre Cívic La Rambla "és el de referència" al barri de Centre Vila on s'ha traslladat l'activitat com a equipament sociocultural després que el Vapor es transformi en el Museu del Treball i la Indústria Viva (MTIV). Solà ha indicat que el Casal d'Avis "és un espai emblemàtic", on ara conviuen l'entitat de la gent Gran i el centre cívic i ha destacat "les activitats transgeneracionals" que es desenvolupen al nou centre.

Sobre les actuacions de millora de l'accessibilitat a l'edifici, Solà ha indicat que la reparació de l'ascensor es farà el més aviat possible ja que s'està a l'espera d'una peces i que també està previst posar a la porta principal del Casal d'Avis una porta que s'obri i tanqui automàticament per mantenir la climatització a dins de l'equipament.

Darrera actualització: 19.10.2022 | 13:16