L’Ajuntament estudia la creació d’una oficina d’informació sobre la transició energètica

Dimarts, 17 de gener de 2023 a les 08:00

L’Ajuntament de Santa Perpètua de Mogoda estudia la creació d’una oficina d’informació sobre la transició energètica. 

Per aquest motiu, una delegació municipal encapçalada per l’alcaldessa de Santa Perpètua, Isabel Garcia, i el regidor de Canvi Climàtic i Transició Energètica, Sergi Hernández, va visitar la Casa de l’Energia del Prat de Llobregat, un equipament municipal dedicat a la informació i assessorament per donar suport a la ciutadania, comerços i empreses per dur a terme la transició energètica.

El regidor de Canvi Climàtic i Transició Energètica, Sergi Hernández, ha explicat que l’oficina del Prat “és pionera” i “de referència en l’atenció a la ciutadania” per donar impuls a la transició energètica i afegeix que “és un bon exemple” per impulsar tant la vessant educativa i informativa de les energies renovables com la didàctica amb exemples de com la ciutadania pot optimitzar i reduir el consum energètic.

L’edil ha explicat que aquest equipament també promou les comunitats energètiques i interpel·la en la reducció i estalvi en el consum d’energia tant en l’àmbit domèstic com industrial. A més dinamitza activitats educatives entorn als estalvis en el consum que poden generar aparells d’eficiència energètica. També dona assessorament a la ciutadania alhora de realitzar contractes de subministrament i disposa d’un servei especialitzat entorn a la pobresa energètica.

Sergi Hernández ha expressat que aquest punt d’atenció ciutadana “encaixa amb la nostra política municipal entorn a la transició energètica” i “ens permet avançar en la reducció de CO2 i en els consums energètics i aconseguir els objectius de la transició energètica i en la lluita contra el canvi climàtic”.

Darrera actualització: 17.01.2023 | 12:35