L'Ajuntament condemna l'assassinat d'una veïna i convoca una concentració demà

Dilluns, 26 de desembre de 2022 a les 00:00

L’Ajuntament de Santa Perpètua de Mogoda manifesta el seu condol i condemna l’assassinat d’una veïna de 88 anys, presumptament a mans de la seva parella, que s’ha registrat a primera hora d’aquest matí al nostre municipi. El consistori decretarà un dia de dol oficial. 

Per manifestar el rebuig a la violència, l'Ajuntament de Santa Perpètua ha convocat demà 27 de desembre un minut de silenci a les 12 hores a la plaça de la Vila, en senyal de condemna,  rebuig, dol  i de solidaritat amb la seva família. El Consistori decretarà jornada de dol i col•locarà un crespó negre al balcó de la Casa de la Vila i les banderes onejaran a mig pal, en senyal de dol. L’Ajuntament referma un cop més el seu rebuig ferm, unitari i contundent de totes les violències masclistes

L'alcaldessa, Isabel Garcia, ha convocat una Junta de Portaveus extraordinària, on s’aprovarà un manifest que es llegirà demà a la concentració convocada a la plaça de la Vila en rebuig a aquest crim masclista.
Els fets s’han produït aquest dilluns 26 de desembre a les 6:43 hores, quan s’ha localitzat el cos sense vida d’una dona, amb signes de violència, a l’interior d’un domicili de l’avinguda Mossèn Jacint Verdaguer..Immediatament, s’han desplaçat dotacions policials al lloc dels fets i han detingut la seva parella, un home de 69 anys, com a presumpte autor de la mort.
Agents de la Divisió d’Investigació Criminal dels Mossos d’Esquadra  s’han fet càrrec de la investigació per esbrinar les circumstàncies d’aquest fet.L'Ajuntament de Santa Perpètua de Mogoda està treballant amb la Conselleria de Feminismes i Igualtat de la Generalitatper tal d'oferir tot el suport a la família i entorn de la víctima en aquests moments difícils. 

Darrera actualització: 26.12.2022 | 14:32