L’Ajuntament commemora el Dia d’Acció per la Salut de les Dones

Dilluns, 23 de maig de 2022 a les 10:00

El 28 de maig es commemora el Dia Internacional d’Acció per a la Salut de les Dones. 

La programació que ha dissenyat l’Ajuntament de Santa Perpètua de Mogoda per celebrar aquest dia inclou diverses activitats que clouran el 4 de juny amb la passejada commemorativa de la Salut en les dones.

El 24 de maig a les 19.20 h al Centre Cívic El Vapor l’Entitat Impactat durà a terme un teatre fòrum amb el títol Iaies al segle XXI en el que s’intentarà debatre sobre la societat actual en que les àvies tenen cura de nets i netes fins que arriba un moment que la que necessita aquestes cures és ella i llavors tot sembla que ha arribat de cop i ningú s’ha adonat què estava passant. Una altra activitat serà el 26 de maig a l’Hora del Cafè del Centre Cívic can Folguera i consistirà en un vídeo-fòrum sobre Biaix de gènere a la salut Dona, vostè no té res.

D’altra banda, l’Ajuntament ha obert algunes sessions de la Xarxa de Centres Cívics per tal que les dones puguin provar diverses activitats. El dia 25 a les 20.45 h Jumping fitness al Centre Cívic La Florida, el dia 26 de maig a les 19.15 h a La Creueta Zunva i el dia 27 Ioga a les 19 a La Florida.

El programa ha inclòs també dues activitats ja realitzades aquest mes en col·laboració amb Mamalleta’m.

Darrera actualització: 23.05.2022 | 12:21