L'Ajuntament cedeix un vehicle a l'ONGD Asperpol

Divendres, 8 de setembre de 2023 a les 12:00

L'Ajuntament de Santa Perpètua ha donat un vehicle a l’ONGD local Asperpol que viatja cap a Gàmbia en un contenidor marítim amb unes 15 tones de material per als seus projectes.

El regidor de Seguretat Ciutadana, Sergi Garcia, ha expressat que el vehicle s’havia retirat del patrullatge de la Policia perquè havia quedat obsolet i coincidint amb la petició d’Asperpol fa uns mesos es va considerar que “se li podia donar una segona vida i al mateix temps ajudar una ONGD local amb un vehicle que allà podrà prestar un molt bon servei”. Garcia ha apuntat que aquí s’hagués donat de baixa perquè el cost de reconversió d’us policial a civil era inviable.

Asperpol farà servir aquest cotxe per a les tasques de desplaçament i transport de l'entitat entre la capital i els diferents pobles on desenvolupa projectes i així fer el seguiment. Asperpol l’ha afegit en l’enviament d’un contenidor amb material donat per empreses i institucions com matalassos, llençols i tovalloles.

Un dels responsables de l’ONGD Asperpol, Juan Diego Caparrós, ha destacat que “aquest vehicle reduirà les actuals despeses que han d’assumir en el lloguer de vehicles cada cop que han d’anar a un dels pobles”. Caparrós ha explicat que ja fa mesos es va sol·licitar a l'Ajuntament de Santa Perpètua la cessió d'un vehicle que quedava en desús policial. Asperpol ha enviat a Gàmbia gairebé unes 15 tones de material per al proper projecte, entre les quals el vehicle cedit, a través d'un contenidor marítim. Juan Diego Caparrós ha expressat les ganes que tenen de recollir el material per poder destinar-lo i també del cotxe que ajudarà molt a les persones de l'entitat a l'Àfrica i que en tractar-se d'un tot terreny creu que serà adient per circular per les carreteres i camins per on es mou Asperpol a Gàmbia.

El vehicle cedit a l'ONGD Asperpol podria arribar a Gàmbia aquest cap de setmana.

Darrera actualització: 08.09.2023 | 14:44