La Xarxa de Centres Cívics clou amb una festa les seves portes obertes

Dijous, 9 de juny de 2022 a les 12:30

La Xarxa de Centres Cívics Municipals celebra aquest divendres 10 de juny la festa cloenda de les portes obertes que s’han desenvolupat entre el 30 de maig i el 9 de juny sota el lema Als cívics tothom encaixa.

L’acte tindrà lloc a partir de les 17 hores al Parc Municipal i s’han programat diverses activitats com classes magistrals de balls, tallers com el de petit xef, ioga, Qi-gong, exposicions, exhibicions, una gimcana a càrrec d’Espiral, tres tallers de circ (aeri, equilibri i malabars obert a totes les edats) i un karaoke que amenitzarà l’AV de La Florida. A més diverses entitats muntaran estand per informar de les seves activitats.

Aquest programa sorgeix de la col·laboració entre la Xarxa de Centres Cívics i les entitats que hi participen i ofereixen activitats com: Casa Andalucia, Club Edad de Oro, Associació Mogoda Country, Ass. Arts Humanes, Centro Cultural Andaluz, AVCJ la Florida, Ghassaly, ACITA, Ass. Puntaires, A.V Gaudeix Mas Costa, Associació de Paz, Espiral Catalunya, AFAVO i Bailamos, entre d’altres, segons ha informat Sociocultural SPM. La Xarxa de Centres Cívics ha volgut agrair a les entitats la seva participació tant en la programació de les portes obertes com en la festa de cloenda.

Darrera actualització: 09.06.2022 | 13:09