La sequera modifica les activitats d'aigua de la Festa Major

Dimarts, 29 d'agost de 2023 a les 12:10

El tobogan gegant, per exemple, no es farà, però s'instal·aran inflables a la piscina i la porxada dels Drets Humans 

La situació de sequera actual impossibilita la realització d’al­gunes de les activitats previstes al programa de Festa Major, malgrat això, l’Ajuntament i la comissió de festes han previst alternatives per tal que hi hagi activitats en substitució a aquelles que no es poden fer.

La primera de les afectacions serà que no hi haurà el tobogan gegant de dissabte però s’instal·laran inflables a les piscines municipals i a la porxada dels Drets Humans entre les 11.30 i les 14.30 hores. Per gaudir dels inflables a la piscina, l’entrada serà per la doble porta del carrer Joaquim Blume, habitualment pas per a vehicles i l’aforament serà limitat. L’activitat és gratuïta.

En el cas de la Festa Holi, el diumenge 3 de setembre a les 11 h, o hi haurà escuma ni aigua però si la tradicional llençada de pols de colors. 

Pel que fa a l’activitat familiar amb escuma i aigua de dilluns a la plaça de la Vila aquesta queda substituïda per animació infantil sense aigua a la porxada dels drets humans. La xocolatada, a les 10.30 hores, també es mou a la porxada dels drets humans. .  

Darrera actualització: 30.08.2023 | 12:57